Word aandeelhouder van Van Morgen


In het afgelopen jaar hebben wij honderden mensen blij gemaakt door premium beddengoed betaalbaar te maken. Hierdoor slapen ze lekkerder en halen ze meer uit hun dag. Hoog tijd voor de volgende stap. Wij willen nog meer mensen beter laten slapen, waardoor ze overdag energieker, productiever en gezonder zijn. Uiteindelijk willen we het nr.1 Europese merk in de bed- en badcategorie worden. Met jouw investering kunnen we beantwoorden aan de groeiende vraag naar onze producten. Word jij aandeelhouder van Van Morgen?
  Investeer nu

Wat is het eerste dat je aanraakt en het laatste dat je aanraakt op een dag?

Juist... je beddengoed. Waarom schenken we daar zo weinig aandacht aan? Er wordt steeds meer bekend over de effecten van slecht slapen. Om maar eens wat te noemen:

Je wordt niet uitgerust wakker en dat heeft directe gevolgen voor je dag, want je bent minder productief en energiek. Op lange termijn heeft slecht slapen een negatief effect op je mentale en fysieke gezondheid. Het is wetenschappelijk aangetoond dat je slaap niet kunt 'inhalen'(1). Dus als je door de week slecht slaapt kun je de negatieve effecten daarvan niet wegpoetsen door in het weekend 'bij te slapen'. 

“Effecten van langdurig slecht slapen is onder andere concentratieverlies overdag en op de langere termijn zelfs burn out's.” Jeroen Mulder - Europees geregistreerd somnoloog

  Wij willen daar verandering in brengen... want het kan anders.

  Als vader van drie wist onze oprichter Schelto namelijk als geen ander hoe schaars goede nachtrust is. Hij zocht naar hét geheim voor goede slaap. Wat bleek? Materiaal is cruciaal. Maar het was niet makkelijk om de beste kwaliteit voor een goede, betaalbare prijs te vinden. Dat kan anders. Daarom besloot hij zelf een bedrijf op te richten dat dit wél kon bieden. En dat is gelukt. Ons concept in een notendop: omdat Van Morgen de overbodige tussenhandel overslaat, bieden wij hoge kwaliteit aan voor een lagere consumentenprijs dan traditionele verkopers.

  Van Morgen beddengoed en badlinnen 

  Van Morgen producten worden ethisch geproduceerd: onze dekbedovertrekken en handdoeken laten wij in Portugal maken, de wollen dekbedden en kussens op Texel. De producten worden exclusief voor ons gemaakt naar eigen designs.

  Van Morgen katoen

  Onze collectie  dekbedovertrekken bestaat uit 2 wevingen: percal katoen en katoen satijn. Gemaakt van 100% gekamde katoenen vezels. Daarnaast hebben we onze katoen satijnen dekbedovertrekken de unieke mat-look gegeven. Ze slapen niet alleen heerlijk zacht maar geven de slaapkamer ook een tijdloos-moderne feel.


  Van Morgen wol

  Het beste van eigen bodem hebben wij in huis: dekbedden en kussens gevuld met scheerwol van Texelse schapen. Onze wollen producten zijn milieu- en diervriendelijk. Dat geldt al voor de productie​: een schaap maakt steeds opnieuw wol aan​ ​en het is dus een natuurlijke grondstof, die ook nog ethisch verantwoord kan worden gewonnen.

  De Van Morgen producten zijn gecertificeerd onder:
  We ontwerpen onze producten met het oog op de toekomst. Door het contemporary design ervaar je niet alleen de zachtheid maar ook een luxurious gevoel; het geeft je slaapkamer karakter.
  Heb je een Van Morgen in huis? Dan heb je iets exclusiefs, want wij produceren in kleine oplages. 


  Van Morgen beddengoed en badlinnen

  Waar slaap jij onder?

  Is een van de vragen die we vaak stellen. Het verbaast je misschien, maar het merendeel van de mensen heeft werkelijk geen flauw idee waar ze onder slapen. Vreemd eigenlijk dat er in een markt voor zoiets persoonlijks als beddengoed geen merk bestaat waarmee je geassocieerd wilt worden, zoals bijvoorbeeld een horlogemerk of een kledingmerk. Wij gaan daar verandering in brengen. Daarbij is jouw aandeel nodig. Met jouw investering kunnen we onze collectie uitbreiden met nog meer mooie producten, waardoor we onze positie in Nederland en Europese markt verstevigen.

  Investeer nu

  Wie zijn wij?

  Van Morgen team

  De gezichten achter Van Morgen. Iedereen met zijn eigen specialiteit: sales, productdesign, logistiek, branding, online marketing, groeistrategie ontwikkelen & klantenservice. We hebben in korte tijd onze plek in de markt veroverd met onze unieke producten.

  Van Morgen beddengoed en badlinnen

  Waar staan we nu? 

  We hebben een stevige achterban van vaste klanten en zien een exponentiële groei in onze online sales: 25% van onze klanten heeft minimaal 2x een bestelling geplaatst. Milestones in het afgelopen jaar:

  Assortiment van ruim 100 SKUs opgebouwd • Onze eigen pop-up op Amsterdam Centraal • Meer dan 250 mensen zijn al klant van Van Morgen geworden • We inspireren wekelijks 2.000-4.000 mensen met onze blogs • De supply chain is volledig operationeel • Veel media aandacht, zo waren we in de volgende online platformen en magazines te vinden:

   Van Morgen in de media

   Van Morgen beddengoed en badlinnen

   Waar gaan we de investering voor gebruiken?

   Streefbedrag funding: €500.000

   Ons ambitie is nr. 1 Europese merk worden in de categorie bed en bad. Hiervoor moeten we beantwoorden aan een flink toegenomen vraag. 

   Assortiment - Het assortiment zal zowel in de diepte (designs, materialen) als in de breedte (badjassen, spreien etc) worden uitgebreid. Ook zullen we een specifieke assortimentslijn voor hotels ontwikkelen.

   Team - Om de groei te kunnen versnellen zullen we topmensen aantrekken op het gebied van marketing, design en data analyse.

   Marketing - In de proof-of-concept fase, hebben we steeds beter inzicht gekregen in welke elementen bijdragen aan groei. Dit leerproces zullen we gaan uitbreiden en we zullen ons merk onder de aandacht brengen in de meest relevante en effectieve marketing kanalen.

   Tech - Van Morgen is een online bedrijf. Daarom willen we voorop lopen in de toepassing van technische ontwikkelingen. Dit geldt voor zowel marketingdoeleinden, als voor user experience. Ons streven is om de ervaring die consumenten hebben met ons merk constant te optimaliseren.

    Als we onze maximum raise €1.000.000 bereiken, dan kunnen we additioneel investeren in dezelfde gebieden, in dezelfde onderlinge verhouding. Bij het bereiken van dit doel zullen we extra FTE aantrekken, het assortiment breder uitrollen, de marketing verzwaren en de technische oplossingen versnellen.

    Van Morgen beddengoed en badlinnen

    Waarom aandelen en geen lening?

    We hebben bewust voor deze aandelenconstructie gekozen, om mensen de kans te bieden om daadwerkelijk mee te groeien met Van Morgen en zo ook de vruchten te plukken van die groei. Je inleg is dus geen lening met maandelijkse rente, maar je wordt aandeelhouder, zodat je kan meeprofiteren van dividenduitkeringen of een eventuele verkoop van het bedrijf. Je investering is pas effectief als het minimum doelbedrag wordt gehaald. M.a.w.: als de grens van €500.000 niet bereikt wordt, krijg je je inleg terug. 

    Klinkt goed! Hoe kan ik aandeelhouder worden van Van Morgen?

    Heel simpel. Wanneer je hier klikt, landt je op onze crowdfunding pagina. We werken samen met Symbid (marktleider op het gebied van online financiering van durfkapitaal.) zodat je met gemak kan investeren in Van Morgen. Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

    Investeer nu

     

    Crowdfunding

    Bron: (1) https://www.health.harvard.edu/womens-health/repaying-your-sleep-debt