Over Ons

‘Als vader van drie wist onze oprichter Schelto namelijk als geen ander dat een goede nachtrust niet alleen schaars is, maar zeker ook heel belangrijk.’

Wist je dat wij zijn ontstaan als gevolg van slaaptekort? Als vader van drie wist onze oprichter Schelto namelijk als geen ander dat een goede nachtrust niet alleen schaars is, maar zeker ook heel belangrijk. Hij zocht naar hét geheim voor goede slaap. Wat bleek? Materiaal is cruciaal. Maar het was niet makkelijk om de beste kwaliteit voor een goede, betaalbare prijs te vinden. Daarom besloot hij zelf een bedrijf op te richten dat dit wél kon bieden. En dat is gelukt. Ons concept in een notendop: omdat Van Morgen de overbodige tussenhandel overslaat, biedt het dezelfde kwaliteit aan voor een lagere consumentenprijs dan traditionele verkopers.

Inmiddels liggen we bij heel veel mensen op de slaap- en badkamer en krijgen we regelmatig positieve berichten. Laat jij het ook weten als je wakker wordt met een glimlach op je gezicht? Dat vinden we leuk om te horen!

Hoe het werkt

Van Morgen is een transparante, duurzame onderneming. Onze producten worden onder goede omstandigheden in Portugal gemaakt. Wij ondersteunen het gedachtegoed van het Better Cotton Initiative. Zodra we een jaar bestaan, kunnen we onze registratie officieel aanvragen, waardoor we jaarlijks bijdragen aan de verbetering van de productieketen van katoen. Ons concept is eenvoudig: wij streven naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding, inclusief goede service en het 5-sterrenhotel-gevoel dat je van hoge kwaliteit beddengoed verwacht. Door de dure en ingewikkelde tussenschakels uit ons verzendproces te halen, liggen onze producten niet alleen sneller op jouw bed en in je badkamer, maar behouden ze ook nog eens een lagere prijs dan bij andere aanbieders. Zo hoeven we geen concessies te doen aan de prijs of kwaliteit.

 

Aandacht voor geluk

Wij laten jou graag stilstaan bij je dagelijkse geluksmomenten. Die zijn dichterbij dan je denkt. Een knuffelmoment voor het slapen gaan, ontbijtje op bed, zachtjes wakker gemaakt worden door de kinderen of juist samen uitbrakken op zondag: je slaapkamer is de plek om in het hier en nu te leven. Hier zet je je verstand even op nul, rust je helemaal uit en heb je intieme en mooie momenten. Van Morgen helpt je hier graag aan herinneren en creëert een gelukkigere en gezondere wereld door jouw kwaliteit van slapen te verbeteren. Zodat je voldoende aandacht hebt voor jezelf en degene met wie je je bed deelt. Dat doen wij door contemporary designs te combineren met goede kwaliteit, en daarmee een glimlach op jouw gezicht te toveren. Zo slaap jij beter en laat je jouw dromen – groot of klein – uitkomen. Je hoeft dus niet méér te slapen, maar wel beter. 

 

Van Morgen op Social: Van Morgen Facebook  Van Morgen Instagram  Van Morgen Pinterest

 

Van Morgen in de Media

Libelletv - Quotenet - The Dad - LINDAnieuws.nl - Metro - Margriet - Flair - BeauMonde - JAN Magazine

 

 

Naar de collectie